Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Νέα Κίος: "Μπουγάδα στο Συντριβάνι" (φωτο).

Μετά την αφαίρεση της αναμνηστικής μαρμάρινης επιγραφής με το όνομα του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου από το συντριβάνι της Νέας Κίου, χθες το βράδυ άγνωστοι έριξαν απορρυπαντικό στο νερό με αποτέλεσμα η σαπουνάδα που δημιουργήθηκε να ξεχειλίσει και να πλημμυρίσει μεγάλο μέρος ακόμα της πλατείας.
Κάποιοι στην Νέα Κίο συνεχίζουν να προκαλούν με τις ενέργειές τους και ουδείς γνωρίζει μέχρι ποιο σημείο ακριβώς μπορούν να φτάσουν με τις πράξεις τους αυτές.

Γεγονός πάντως είναι πως οι σχέσεις του Δ. Καμπόσου με την Κίο, αν και πήρε στις πρόσφατες εκλογές ποσοστό που ξεπερνά το 60%, δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο, με τον ίδιο να είναι πολύ ενοχλημένος με αυτά τα περιστατικά, κάτι που φάνηκε και χθες όπου στον πανηγυρικό εορτασμό της Θεομάνας στην Νέα Κίο,  δεν παρευρέθηκε, θέλοντας ίσως  με αυτό τον τρόπο να εκδηλώσει την  ενόχληση του!
Πάντως οι δράστες του περιστατικού άφησαν εσκεμμένα ή ξέχασαν στο σημείο και τα πέντε μπουκάλια γνωστού απορρυπαντικού κάτι που ίσως να οδηγήσει και στην αποκάλυψη τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου