Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

"ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ" ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, πολλές φωτογραφίες.

Στα πλαίσια δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για μια ημέρα «Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητό μου», παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Ναυπλιέων με την καθοδήγηση του περιβαλλοντολόγου Γ. Εμμανουήλ, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ  Π.Καλκούνου και εκπαιδευτικών, πραγματοποίησαν περίπατο μέσα στην πόλη του Ναυπλίου και παρατήρησαν το οικοσύστημα της περιοχής κατά μήκος της διαδρομής.  Τα παιδιά  που συμμετείχαν είχαν  την δυνατότητα να γνωρίσουν τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα, που πιθανόν άλλαξαν στάσεις και συμπεριφορές σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής.

Παράλληλα ανακάλυψαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δομημένου περιβάλλοντος. Στο πεζόδρομο του πάρκου του ΟΣΕ όπου τερμάτισαν την διαδρομή, τους περίμενε ο Δήμαρχος Δ. Κωστούρος που μαζί με τους εθελοντές του Δήμου μοίρασαν έντυπο υλικό και μίλησαν στα παιδιά για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για μια ημέρα «Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητό μου» στην οποία ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει ενεργά  και έχει προγραμματίσει σειρά δράσεων.


STUDIO B&G

Στα πλαίσια δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για μια ημέρα «Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητό μου», παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Ναυπλιέων με την καθοδήγηση του περιβαλλοντολόγου Γ.Εμμανουήλ, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ  Π.Καλκούνου και εκπαιδευτικών, πραγματοποίησαν περίπατο μέσα στην πόλη του Ναυπλίου και παρατήρησαν το οικοσύστημα της περιοχής κατά μήκος της διαδρομής.  Τα παιδιά  που συμμετείχαν είχαν  την δυνατότητα να γνωρίσουν τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα, που πιθανόν άλλαξαν στάσεις και συμπεριφορές σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής.

Παράλληλα ανακάλυψαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δομημένου περιβάλλοντος. Στο πεζόδρομο του πάρκου του ΟΣΕ όπου τερμάτισαν την διαδρομή, τους περίμενε ο Δήμαρχος Δ.Κωστούρος που μαζί με τους εθελοντές του Δήμου μοίρασαν έντυπο υλικό και μίλησαν στα παιδιά για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για μια ημέρα «Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητό μου» στην οποία ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει ενεργά  και έχει προγραμματίσει σειρά δράσεων.


STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου