Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ‘’ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ’’ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Tο πολυβραβευμένο Ιστιοφόρο το "Γεράκι της Μάλτας,( Falcon Malteze ), στο οποίο η φιλοξενία κοστίζει 400.000 δολάρια  την εβδομάδα, βρίσκεται αρόδο στον Αργολικό κόλπο, 
Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016. 
Το "Maltese Falcon", όπως είναι η ονομασία του, ανήκει στην Ελληνίδα επιχειρηματία Ελένη Αμβροσιάδου, που το απέκτησε έναντι 60 εκατομμυρίων στερλινών. Δεν το χρησιμοποιεί για προσωπική της χρήση, αλλά το ναυλώνει σε τουρίστες έναντι 375 χιλιάδων στερλινών την εβδομάδα.  Προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο πολυεκατομμυριούχος Τομ Πέρκινς, ένας από τους πρώτους χρηματοδότες της γνωστής διαδικτυακής εταιρείας Google. Το "Γεράκι της Μάλτας"  έχει δεκαπέντε τετράγωνα πανιά, πέντε ανά κατάρτι, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά και μπορούν να ανοιχτούν πλήρως σε μόλις έξι λεπτά. Κινείται με ταχύτητα 20 κόμβων, προσφέροντας ένα άνετο ταξίδι χωρίς κραδασμούς.

 Διαθέτει έξι καμπίνες υπερπολυτελείας για τους φιλοξενουμένους και άλλες οκτώ για το 18μελές πλήρωμα. Τα τρία καταστρώματα του πλοίου επικοινωνούν με τη βοήθεια μιας κυκλικής σκάλας που περιβάλλει το κεντρικό κατάρτι.  Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν αναγνωρίσει ως το πλέον εντυπωσιακό και πρωτοπόρο γιοτ που έχει πλεύσει στις θάλασσες.  Πλέον, το Maltese Falcon μπορεί να θεωρείται  ένα από τα καλύτερα σούπερ yacht που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.
Το «Γεράκι της Μάλτας» κέρδισε την 1η θέση στην ψηφοφορία για το βραβείο «Baccarat Superyacht World Trophy» που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού Superyacht World, οι αναγνώστες του οποίου αποτελούν τον πυρήνα της βιομηχανίας των υπερπολυτελών yacht.
Το σκάφος προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης: από τις απλές στιγμές στο ευρύχωρο και εύκολα προσβάσιμο κατάστρωμα έως τις κινηματογραφικές βραδιές πάνω στη θάλασσα, καθώς το Maltese Falcon διαθέτει τη μεγαλύτερη πλωτή οθόνη στον κόσμο.
Πολυτελές με διακριτικό τρόπο και με έμφαση στη λεπτομέρεια, το yacht είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προσφέρει τις ασύγκριτες υπηρεσίες του για έως και 12 άτομα, σε 6 διπλές καμπίνες.
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου