Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ναύπλιο: Καιρός για δύο.

Δύο γάτες κάθονται δίπλα δίπλα στο τραπέζι για να ζεσταθούν, ενώ μία τρίτη κάθεται από κάτω, Ναύπλιο, Σαββάτο 14 Φεβρουαρίου 2015.
STUDIO B&G 

 Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 14-2-2015
Τοπικές βροχές κατά περιόδους στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη με χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Κρήτης, και καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015. Στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες θα εκδηλωθεί παγετός που στα βόρεια θα είναι ισχυρός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -10 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -6 έως 9 στη Βόρεια Ελλάδα, από -5 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -4 έως 12 στην Ήπειρο, από -1 έως 14 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από -1 έως 10 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά, από 2 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 5 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 5 έως 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις και σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ.
Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση.
Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν, από νότιες κυρίως διευθύνσεις, ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου