Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δόθηκε η εκκίνηση του τρίτου Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Με πολύ κάλο καιρό πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση των αγωνισμάτων του 3ου Μαραθώνιου Ναυπλίου. Στις 8:45 έγινε η εκκίνηση της Συμμετοχικής  Ημιραθώνιας Ποδηλατοδρομίας, ενώ στις 9:00 και στις 9:05 η εκκίνηση του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου αντίστοιχα. 

Πλήθος κόσμου που έχει κατακλύσει την πόλη του Ναυπλίου, παρακολουθεί την εξέλιξη των αγωνισμάτων στα οποία συμμετέχουν και μεγάλοι αθλητές των δρομικών αγωνισμάτων. Την εκκίνηση του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτης Κωστούρος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Γιώργος Πατούλης.
Την παρουσίαση έχει και φέτος ο γνωστός αθλητικός συντάκτης και μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μαμουζέλος, ενώ για ακόμη μια χρονιά Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου είναι Ευάγγελος Παπαποστόλου. Στην εκκίνηση των αγωνισμάτων του 3ου Μαραθβνίου Ναυπλίου παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Β.Σιδέρης και Φ. Στεφανόπουλος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων Γ. Μουζαλάς, Γ. Καχριμάνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γ.Μπόλλας, κα.
Στον Ημιμαραθώνιο, συμμετείχαν  ο Χριστόφορος Μερούσης (Πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο το 2013, 2014 και 2015 και περσινός νικητής του αγώνα με 1:08:50), ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης (7 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στο Δίαθλο, νικητής του αγώνα το 2014 με 1:13:21), η Σοφία Ρήγα (Πρωταθλήτρια Ελλάδος στον Μαραθώνιο το 2011 και το 2014, με ατομικό ρεκόρ στο Μαραθώνιο), η Ντενίζ Δημάκη (3 φορές 2η στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου) αλλά και στα 5 Χλμ, ο Κώστας Γκελαούζος (Πρωταθλητής των Ημι-αποστάσεων) και η Αναστασία Καρακατσάνη (Πρωταθλήτρια των Ημι-αποστάσεων, Χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Στίβου το 2013).
Σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής προσφέρουν εθελοντές, σύλλογοι και οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου