Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Με επιτυχία συνεχίζεται το "Ναύπλιο - Artiva 4o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ".

Συνεχίζεται με επιτυχία το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.
Το φεστιβάλ όπως και πέρσι έχει και διαγωνιστικό χαρακτήρα ενώ διατηρεί και την ελεύθερη συμμετοχή όπως ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια.
Την Πέμπτη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης εμφανίστηκαν οι χορωδίες, του Συλλόγου "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι", η Χορωδία Δήμου Σωτήρας – Αμμοχώστου και η  Χορωδία Τρίπολης.
Στο τέλος του καλλιτεχνικού προγράμματος τη κάθε χορωδίας δόθηκαν αναμνηστικά στους διευθυντές των χορωδιών, ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Θεοδόσης Αντωνιάδης τόνισε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση κόντρα στην οικονομική κατάσταση, για τέταρτη χρονιά συνεχίζει να προβάλει την χορωδιακή κουλτούρα και την συλλογική προσπάθεια χορωδιών με πλούσια δράση.   
Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία, να αναδείξει το έργο των διευθυντών χορωδιών και των χορωδών αλλά και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών μέσα από το χορωδιακή τέχνη.
Σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται με έναρξη στις 8:00 μ.μ. 
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017
-Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου
-Μικτή Τετράφωνη Χορωδία "Califonia Dreaming"
-Μικτή Χορωδία του Δήμου Λέσβου «Νίκος Μυρογιάννης»
-Χορωδία Β' Ε.Λ.Μ.Ε ΑΘΗΝΩΝ (καθηγητών)
-Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου