Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ.

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει και αφορά τους αγρότες της Αργολίδας οι οποίοι από τα ξημερώματα συνωστίζονται μπροστά από τα τοπικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) προσπαθώντας να πληρώσουν τα εργόσημα που τους αναλογούν πριν λήξη η χρονιά.  

Λόγω αργοπορίας στην φετινή συγκομιδή πορτοκαλιών, ή αργοπορίας στην πληρωμή από τα εργοστάσια, δεκάδες αγρότες αναγκάζονται να ταλαιπωρούνται αφάνταστα κινδυνεύοντας να μην κατορθώσουν να πληρώσουν μέχρι αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου τις υποχρεώσεις τους, που είναι η τελευταία ημέρα πληρωμών του χρόνου. 
 Τα ΕΛΤΑ του Άργους εξυπηρετούν για εργόσημα μέχρι τις 14.00 περίπου. Του Ναυπλίου μέχρι τις 16.00 όπου όμως έχει χαλάσει το μηχάνημα που δίνει αριθμούς προτεραιότητας με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται οι αγρότες . Στο Τολό το τοπικό ΕΛΤΑ δεν εκδίδει εργόσημα διότι χάλασε ο εκτυπωτής…..! Η κατάσταση είναι θλιβερή και πολύ άσχημη. Είναι επιτακτική η ανάγκη να υπάρξει τουλάχιστον μια παράταση στη εργασία των ΕΛΤΑ στην Αργολίδα, για λίγες επιπλέον ώρες σήμερα και αύριο με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι πραγματικά ταλαιπωρούμενοι αγρότες άλλα και οι εργάτες των αγροτικών καλλιεργειών που περιμένουν να πληρωθούν από τα εργόσημα που πληρώνουν οι αγρότες παραγωγοί, για να κάνουν πρωτοχρονιά!!!

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου