Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ YACHT ILONA ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Tο 82 μέτρα Super Υacht Ilona στον κόλπο Καραθώνας στο Ναύπλιο, 
Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018. 
Μετά από μια μακρά περίοδο μέσα στα υπόστεγα του ναυπηγείου Abeking και Rasmussen της Γερμανίας, το Yacht Ilona είναι και πάλι πίσω στις θάλασσες. Mε ένα ολοκαίνουριο κατάστρωμα προσγείωσης ελικοπτέρου και μια μεγάλη πλατφόρμα ανοιχτής κολύμβησης στην πρύμνη του, κάνει το Yacht Ilona ένα από καλύτερα στο χώρο του. Το σκάφος Ilona κατασκευάστηκε από την Amels στην Ολλανδία στο ναυπηγείο Makkum, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2004 και τελευταία επισκευάστηκε το 2016. Η Redman Whiteley Dixon είναι υπεύθυνη για το όμορφο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του. Η εσωτερική διαρρύθμιση της Ilona έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα έως και 18 επισκέπτες 6 καμπίνες και 28 μέλη του πληρώματος
  

Η Ilona καθόρισε νέα πρότυπα για την κομψότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία όταν ξεκίνησε το 2003. Στο κομψό εσωτερικό του με επένδυση από μαόνι, σχεδιασμένο από την Redman Whiteley Dixon, ένας ανελκυστήρας συνδέει τα πέντε καταστρώματα, τα οποία περιλαμβάνουν σουίτα, έξι καμπίνες και έναν κινηματογράφο 14 θέσεων.

Έχει δύο πετρελαιοκινητήρες Caterpillar (3516 B HI-T) και προωθούμενες από τις προπέλες δίδυμου βιδώματος. Πιάνει μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων και ταξιδεύει άνετα σε 15 κόμβους. Με τις δεξαμενές καυσίμων των 170.000 λίτρων έχει μέγιστη εμβέλεια 3.500 ναυτικών μιλίων στα 13 κόμβους.
  


Το γιοτ έχει τέσσερις σταθεροποιητές ενεργού πτερυγίου και μια μπαταρία 65 υποβρύχιων φώτων, αλλά ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η πλήρης υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει για το μόνιμα επιβιβαζόμενο ελικόπτερο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου