Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

«Τα παραμύθια της Αγάπης»


Πρόσκληση

Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης, συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και θεατρικών έργων, και η Κεντρική Κλινική Αθηνών σας προσκαλούν την
Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 7.00 μμ
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Βιβλιοθήκης
στην παρουσίαση της συλλογής παραμυθιών
“Τα παραμύθια της Αγάπης”

«Τα παραμύθια της Αγάπης» εκδόθηκαν από το συγγραφέα και την Κεντρική Κλινική αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και παραχωρούνται στις Οργανώσεις Home-Start, M.K.O ΓΟΝ.ΙΣ και Μ.Κ.Ο Ρίζες για την υποστήριξη των σκοπών τους, καθώς και σε ιδρύματα παιδικής προστασίας και νοσοκομεία παίδων.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα υποστηρίξει το έργο των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της υποστήριξης παιδιών και των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη

Με εκτίμηση
Νεκτάριος Ντουντουλάκης
Κεντρική Κλινική

Είσοδος Ελεύθερη

Δελτίο Τύπου
 
Με ιδιαίτερη χαρά ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και θεατρικών έργων Νεκτάριος Ντουντουλάκης και η Κεντρική Κλινική Αθηνών σας προσκαλούν την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης για την Παρουσίαση της συλλογής παραμυθιών «Τα παραμύθια της Αγάπης»
«Τα παραμύθια της Αγάπης» εκδόθηκαν από το συγγραφέα και την Κεντρική Κλινική αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και παραχωρούνται στις Οργανώσεις: Home-Start, M.K.O ΓΟΝ.ΙΣ και ΑΚΜΕ Κέντρο Ερευνών Ρίζες, για την υποστήριξη των σκοπών τους, καθώς και σε ιδρύματα παιδικής προστασίας και νοσοκομεία παίδων.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα υποστηρίξει το έργο των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της υποστήριξης παιδιών και των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.
Τους μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών θα υποδεχθεί ο Πιανίστας Νίκος Πλάτανος καλώντας μας να ονειρευτούμε τη μέρα όπου όλα τα παιδιά της γης πιασμένα χέρι χέρι θα αγκάλιαζαν ένα καλύτερο ομορφότερο κόσμο.
Εκπρόσωποι της Κεντρικής Κλινικής και των Οργανώσεων θα αναφερθούν στην αξία της κοινωνικής προσφοράς και της υποστήριξης στα παιδιά και της οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και θα μας παρουσιάσουν το έργο τους. Το ρόλο και τη σημασία  των παραμυθιών στην κοινωνική και συναισθηματική εκπαίδευση και εξέλιξη των παιδιών θα συζητήσουν με τους γονείς οι Σταύρος Καλός, Ψυχολόγος, Ηθοποιός και Δραματοθεραπευτής και η Μανουδάκη Θεανώ Κοινωνιολόγος και Σύμβουλος Γονέων. Επιστημονικός σύμβουλος του ιατρικού προγράμματος «ευμορφία» 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι φίλοι των παραμυθιών θα έχουν την ευκαιρία να δουν να ζωντανεύουν οι ήρωες των ιστοριών μέσα από τη θεατρική ανάγνωση του Ηθοποιού Σταύρου Καλού, την τρυφερή προσέγγιση της Νομικού, στιχουργού και ποιήτριας Ιωάννας Κολλινιάτη αλλά και το συναίσθημα του ίδιου του συγγραφέα.
Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος και η Νομικός Βάλια Βαμβακάρη, όπου με τη μαγική φωνή της και τις νότες του πιάνου θα μας ταξιδέψουν στην αθωότητα των παιδικών μας χρόνων.  Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σύνθεση «Η ασημένια λίμνη» του συνθέτη Κωνσταντίνου Παπουτσή, εμπνευσμένο από το παραμύθι της συλλογής «Η νεράιδα της λίμνης»
Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε από καρδίας κάποιο από αυτά τα παραμύθια να αγγίξει κάποιο γονιό και να τον βοηθήσει να πει και να δώσει πράγματα και εκείνος στο δικό του παιδί.
 
Με εκτίμηση
Νεκτάριος Ντουντουλάκης
Κεντρική Κλινική Αθηνών
 
 


 
Πρόγραμμα Παρουσίασης της συλλογής Παραμυθιών
«Τα παραμύθια της Αγάπης»
 
Συντονιστής συζήτησης Στέλιος Μουτάφης, -Ιατρός - παθολόγος –Κεντρική Κλινική
 
Ανάγνωση Παραμυθιών
Σταύρος Καλός, Ψυχολόγος, Δραματοθεραπευτής, Ηθοποιός
Ιωάννα Κολλινίατη, Νομικός, Ποιήτρια, Στιχουργός
Νεκτάριος Ντουντουλάκης, Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός, Συγγραφέας
Μουσικό Μέρος Εκδήλωσης:
Νίκος Πλάτανος – Συνθέτης: Πιάνο –Τραγούδι
Βάλια Βαμβακάρη – Νομικός: Τραγούδι
 
Έναρξη Εκδήλωσης 7.00 μμα
 
 «Αν όλα τα  παιδιά της γής» - Μουσική: Μίμης Πλέσσας ,Στίχοι Γιάννης Ρίτσος
Πιάνο –Φωνή: Νίκος Πλάτανος
 
Χαιρετισμοί
  • Εκπρόσωπος Κεντρικής Κλινικής
  • ΜΚΟ ΓΟΝ.ΙΣ – Μαρία Γεωργιάδου
  • HOME START Ελλάς: Λέλα Χριστοδούλου, μέλος Δ.Σ
  • ΑΚΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΡΙΖΕΖ –Μαρλού Χαζησκούλη  
 
Σύντομες εισηγήσεις
  • Σταύρος Καλός – Ψυχολόγος , Δραματοθεραπευτής, Ηθοποιός
  • Θεανώ Μανουδάκη – Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος, Σύμβουλος Γονέων, επιστημονικός σύμβουλος ιατρικού προγράμματος «ευμορφία»
  •  Νεκτάριος Ντουντουλάκης – Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός, Συγγραφέας
 
Ανάγνωση Παραμυθιών από τη συλλογή παραμυθιών
«Τα παραμύθια της Αγάπης»
Το γκρί γατί
Στίχοι Σακελάριος μουσική Χατζηδάκης
Πιάνο Νίκος Πλάτανος   Φωνή: Βάλια Βαμβακάρη
 
  • Η κότα με τα μαγικά Φτερά - Ανάγνωση: Σταύρος Καλός
 
Το ελεφαντάκι
Μουσική-Στίχοι: Γιώργος Χατζηπιερής
Πιάνο - Φωνή Νίκος Πλάτανος
 
  • Το κακοφτιαγμένο κουλουράκι -Ανάγνωση: Ιωάννα Κολλινίατη
 
Νανούρισμα
Μουσική: Μάνος Λοίζος, Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Φωνή Βάλια Βαμβακάρη Πιάνο Νίκος Πλάτανος
 
  • Η νεράιδα της λίμνης –Ανάγνωση: Νεκτάριος Ντουντουλάκης
 
Ασημένια λίμνη
Σύνθεση Κωνσταντίνος Παπουτσής – Βιντεοπροβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου