Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΠΕΜΠΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΩΛΗ ΧΙΩΤΗ.

Αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια Ναυπλίου, 
Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018. 
Το αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη και στην Πρόνοια που ξεκίνησε το 2014 έφτασε πλέον αισίως να μετατραπεί σε Φεστιβάλ και να διανύει πλέον τον 5ο του χρόνο του, χάρις στο μεράκι των εμπνευστών του και τη συνεχή προσπάθεια του δήμου Ναυπλίου. Φέτος η οργανωτική επιτροπή εισήγαγε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό Μπουζουκιού για ηλικίες 8-16 και 17-30 ετών για ερασιτέχνες, ενώ οι επαγγελματίες θα αξιολογηθούν διαφορετικά.Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Σωτήρης Μανός και Βαγγέλης Ντάνης καθώς και το μέλος της κριτική επιτροπής, μουσικός, Ελισάβετ Χατζηνικολάου, αναφέρθηκαν στην συμβολή του φεστιβάλ Μ. Χιώτης στην μουσική παιδεία της περιοχής και στις επιδράσεις του στην τοπική πολιτιστική δημιουργία.
 














 Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεκίνησε με τον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας Μπουζουκιού και έκθεση  με χειροποίητα βιολιά του Κώστα Ξυπολιά και λαϊκά όργανα του Δημήτρη Δάρρα , καθώς και Φιγούρες  Καραγκιόζη του Γιάννη Κόκκορη. Το φεστιβάλ έκλεισε  με απονομές  βραβείων και συναυλία του Μιχάλη Παούρη με την ορχήστρα του .
Στο μουσικό φεστιβάλ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος κα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου