Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ναύπλιο: Mουσικοχορευτική εκδήλωση αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Μουσικοχορευτική εκδηλωση πραγματοποιήθηκε την 

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο προαύλιο χώρο

 του Ενοριακού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο.




Ο Δήμος Ναυπλιέων στα πλαίσια της προσπάθειας του να στηρίξει έμπρακτα όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τον ΔΟΠΠΑΤ και το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού διοργάνωσαν παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση  με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς. 




Η παράσταση περιλάμβανε ζωντανή μουσική και χορευτικές εκτελέσεις, γεμάτη αλληλεγγύη και αγάπη. 




Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Ιερός Ναός αναφέρουν:  "Προσκαλούμε τους κατοίκους της περιοχής μας να συνεισφέρουν με δωρεές που θα βοηθήσουν στην ανακούφιση των πληγέντων. 




Τα είδη που χρειάζονται είναι: πλαστικὰ σκεύη μίας χρήσεως, είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαπούνια, υγρά μαντήλια, χαρτιά υγείας καὶ κουζίνας κλπ., καὶ τρόφιμα όπως: ζυμαρικά, λάδι, ρύζι, όσπρια, γάλατα μακράς διαρκείας και συμπυκνωμένα, ντοματοπελτές κλπ. 





Ελπίζουμε ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας και θα συμβάλετε σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 




Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας. Μέσω της κοινής μας προσπάθειας, μπορούμε να φέρουμε ανακούφιση και ελπίδα σε όσους έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας σαν κοινότητα."

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΝΕΡΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ
ΔΕΥΤΈΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ
8 ΜΕ 12.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 5 ΜΕ 7.30 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου