Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Μαγική ατμόσφαιρα στο Άργος στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Μάγεψε τον κόσμο με την μουσική της η μεγάλη συνθέτρια 
Ευανθία Ρεμπούτσικα στην συναυλία που έγινε το βράδυ του 
Σαββάτου 27 Ιουλίου, στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος.
Μέσα σε μια ζεστή μελωδική βραδιά και με τον καιρό να χαρίζει στον κόσμο μια γλυκιά καλοκαιρινή νύχτα, η Ευανθία Ρεμπούτσικα άφησε άφωνους τους εκατοντάδες θεατές που συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να την απολαύσουν. 

Με το μοναδικό της ταλέντο, άλλοτε να απογειώνει το πλήθος και άλλοτε να το καθηλώνει με την ερμηνεία της, ταξίδεψε τους παρευρισκομένους σε μια μουσική διαδρομή που περιλάμβανε πολυβραβευμένα soundtracks όπως το «Baharat» ή «Πολίτικη Κουζίνα», το «Babam ve Oğlum», ο «Νοτιάς», κ.α., καθώς και μουσικές και τραγούδια από έργα, όπως η «Φθινοπωρινή Iστορία», το «Συρανό ντε Μπερζεράκ» και «Το Τρίτο Στεφάνι».

Με το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μας υποσχέθηκε μια μαγική βραδιά και μας την έδωσε αδιαμφισβήτητα!


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Άργους Μυκηνών στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024" και την προλόγισε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος ευχαρίστησε όσους εργάζονται για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού Παναγιώτη Μπουλούκο.

Ο κ. Μαλτέζος κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν και τις επόμενες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι και η στροφή στον Πολιτισμό με ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα. 

Τη συναυλία παρακολούθησε και ο τέως περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στο ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου