Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Στο Ναύπλιο το εντυπωσιακό υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore.

 Ανοιχτά του Ναυπλίου κατέπλευσε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 3 Αυγούστου το C/S SEABOURN ENCORE της SEABOURN CRUISE LINE.

Το υπερπολυτελές SEABOURN ENCORE, προερχόμενο από την Κέρκυρα και μεταφέροντας πάνω από 560 επιβάτες κυρίως Βρετανούς και Αμερικανούς που αποβίβασε στο λιμάνι με λάντζες.
Αρκετοί  ήταν εκείνοι που έμειναν στο κέντρο της πόλης και περιηγήθηκαν σε αυτό, ενω άλλοι επέλεξαν κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους για επισκεφθούν.
Το 210 μέτρων κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι αργά το απόγευμα οπότε και θα αναχωρήσει για τον επόμενο προγραμματισμένο του προορισμό

Το C/S SEABOURN ENCORE διαθέτει συνολικά 302 καμπίνες (όλες είναι καμπίνες σουίτες) σε 12 καταστρώματα. Όπως όλα τα πλοία του στόλου της Seabourn, το Encore είναι ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο με σουίτες, που διαθέτουν ιδιωτική βεράντα. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο συνδυάζει την πολυτέλεια με τη φινέτσα σε κάθεπτυχή του. Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει πληθώρα επιλογών σε γαστρονομία και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα όσων αποφασίσουν να ταξιδέψουν μαζί του.
Το Encore εσωτερικά και εξωτερικά είναι επιμελημένο και διακοσμημένο από τον σπουδαίο αρχιτέκτονα Adam Tihany όπου έχει καταφέρει να προσδώσει μία απίθανη κομψότητα στον σχεδιασμό του πλοίου, ενώ η καμπυλότητα που έχει το συγκεκριμένο το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πλοία του στόλου και των υπολοίπων κρουαζιερόπλοιων. Το Encore σίγουρα επιλέγεται για κρουαζιέρες πολυτελείας ενώ το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για όλους τους προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου