Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικες ευχές του Δημάρχου Άργους και Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

«Ο Δήμος έχει αλλάξει πορεία.
Αυτή τη χρονιά επιταχύνουμε»
«Αγαπητοί συνδημότες
Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά που δοκίμασε τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας, μια χρονιά που δυσκόλεψε όλους τους Έλληνες.
Για το Δήμο μας, ευτυχώς, το 2012 έφερε την εκπλήρωση ενός μακροχρόνιου οράματος, μια Τουριστική Σχολή στο Άργος. Σε όλα τα επίπεδα η κατιούσα πορεία του παρελθόντος έχει αναστραφεί παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τις ραδιουργίες των εχθρών της πόλης. Τους έχω πολλές φορές επαναλάβει πως δεν κάνουν κακό σε μένα, αλλά και στο Δήμο μας.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών έχει αλλάξει πορεία.
 Έχει πλέον ανοδική πορεία!
 Έχει καταστήσει σαφές πως προασπίζει πλέον δυναμικά όλα τα δίκαια αιτήματά του, έχει διεκδικήσεις, έχει όραμα και οδηγό για το μέλλον!
Δεσμεύομαι σαν Δήμαρχος του Δήμου Άργους - Μυκηνών να δώσω όποια μάχη χρειαστεί, ώστε το 2013 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά.
Με το βλέμμα στραμμένο σε αυτούς που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Άργους - Μυκηνών, ευχόμαστε Καλή Xρονιά, με Υγεία, Αλληλεγγύη, Ελπίδα και Δύναμη.
Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2013».
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου