Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Με Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες αποχαιρέτησαν το 2013 οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο! (φωτο).

Με δραστηριότητες στο πνεύμα των Χριστουγέννων έκλεισε η χρονιά για τους μικρούς μαθητές του βρεφονηπιακού σταθμού Δον Πινέλο.
Οι μικροί μαθητές τις προηγούμενες ημέρες, στα πλαίσια της αλληλεγγύης απέναντι στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρουχισμό τα οποία παράδωσαν στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας και στις φυλακές Ναυπλίου.
Όλο το σχολείο με τις εκπαιδευτικούς Ιωάννα και Ελένα Ιωαννίδη εκκλησιάστηκαν και μετάλαβαν, τις παραμονές των Χριστουγέννων στην εκκλησία της Παναγίας στην Άρια.
Ακολούθησε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο τους, οπού ο Άγιος Βασίλης τους μοίρασε δώρα και γλυκά ενώ ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι.
Τέλος οι μικροί μαθητές συμμετείχαν ενεργά στην διαμόρφωση και τον στολισμό του ταχυδρομείου στο πάρκο του Άι Βασίλη στο Ναύπλιο, οπού το σχολείο τους έχει αναλάβει την λειτουργία του για όλες τις ημέρες των εορτών.
Ακολούθησε η πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη παράσταση "Χριστούγεννα στο ζαχαρένιο δάσος" στο θέατρο Τριανόν και έδωσαν ραντεβού με πολλές ευχές για τον νέο χρόνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου