Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ναύπλιο: Καλοκαιρία!

Ένας κωπηλάτης με το κανό του κάνει βόλτα στη παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015.  Καλοκαιρία  επικρατεί τις τελευταίες ημέρες  στην Αργολίδα.

STUDIO B&G 
Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 21-1-2015

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού κατά τόπους να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Συννεφιά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου