Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ναύπλιο: Βροχη και ομίχλη στην πόλη.

Η πόλη του Ναυπλίου όπως φαίνεται από ψηλά σκεπασμένη από πυκνή ομίχλη, 
 Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015. 
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έντονη ήταν η βροχόπτωση στην Αργολίδα.


 STUDIO B&G 
 Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 25-1-2015
Βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, τις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, περιμένουμε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σε μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Νεφώσεις με βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου