Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ


Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  STUDIO B&G 
Με μεγάλη συμμετοχή κυρίως παιδιών κορυφώνονται σημερα οι περιβαλοντικές δράσεις που οργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τοπικούς συλλόγους και φορείς στις Δημοτικές Ενότητες Ασίνης, Μιδέας, Τίρυνθας και Ναυπλίου. 
Οι δράσεις ξεκινησαν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και κορυφώνονται σήμερα  Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και αφορούν σε δεντροφύτευσεις, καθαρισμό παραλιών και ακτών του Δήμου.
Πάρκα, παραλίες και κενοί χώροι καθαρίζονται «υιοθετούνται», αναπλάθονται και παραδίδονται στις τοπικές κοινωνίες προς όφελος των πολιτών. Οι συγκεκριμένες δράσεις για το Περιβάλλον και την προστασία του γίνονται σήμερα με μεγάλη συμμετοχή μαθητών των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, στην παραλία Δρεπάνου και Τολού, στην παραλία Καραθώνας και Αρβανιτιάς και στον λόφο της Αγίας Παρασκευής και στο περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίου Θεοδοσίου.
Στα επιλεγμένα αυτά σημεία βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι Σταθμοί και οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης. Στη παίρνουν μέρος εκτός από μαθητές όλων των ηλικιών, γονείς και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου