Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υπαρχηγός  επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος  ,αντιστράτηγος Π.Σ. Βασιλειάδης Ιωάννης στην πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου. Ο  Υπαρχηγός στα πλαίσια των νέων του καθηκόντων και θέλοντας να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε νόμος στην περιφέρει α της Πελοποννήσου , συναντήθηκε με το προσωπικό και τους αξιωματικούς της Π.Υ σε Κορινθία Αργολίδα και Αρκαδία.

 Τον Υπαρχηγό συνόδευαν ο επιχειρησιακός συντονιστής της Π.Υ. Υποστράτηγος Π.Σ. Ματθαιόπουλος Βασίλειος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Π.Σ. αρχιπύραρχος Π.Σ. Λαρέζος  Θ. Στο Ναύπλιο τον Υπαρχηγό  υποδέχθηκαν οι διοικητές Ναυπλίου πύραρχος  Βασίλειος Αλεξόπουλος και  Άργους Ρούσης  Χρήστος . Ο Υπαρχηγός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εθελοντή Ιερέα αρχιπυροσβέστη  π. Ιωάννη  Μητροσύλη, ο οποίος  προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Πυροσβεστική  υπηρεσία καθόλη την χρονιά. Σε σύσκεψη που ακολούθησε ενημέρωσε για  τον νέο σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος για  την νέα αντιπυρική περίοδο που ξεκινάει .
Ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Βασιλειάδης του Βασιλείου, κατάγεται από την Βέργη Βισαλτίας του Ν. Σερρών και γεννήθηκε στις Σέρρες στις 28-03-1964. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο αγοριών. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1987, ενώ το 1992 αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. 
Επίσης είναι απόφοιτος της Σχολής Επιμόρφωσης του Π.Σ. Κατά την διάρκεια της θητείας του έως σήμερα, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα όπως στην Δ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης και Αττικής και ως Διοικητής των Π.Υ. Κώ, Πτολεμαίδας, των Π.Δ.Π.Υ. Ν. Σερρών, Ν. Ροδόπης, Ν. Καβάλας καθώς και των Π.Ε.Π.Υ.Δ. Κ. Μακεδονίας καθώς και Αν. Μακεδονίας και Θράκης και του Ε.Σ.Κ.Ε. Κατά την διάρκεια της θητείας του στο Πυροσβεστικό Σώμα, προήχθηκε σε όλους τους βαθμούς κατ΄επιλογή και του έχουν απονεμηθεί όλες οι διαμνημονεύσεις και τα μετάλλια που προβλέπονται από τον βαθμό του.
Προήχθηκε στις τακτικές κρίσεις του έτους 2017 στον βαθμό του Αντιστρατήγου - Υπαρχηγού Π.Σ.
 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου