Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2017.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο σύλλογος «ο Παλαμήδης», ο Σύλλογος απανταχού Ναυπλιωτών «ο Ναύπλιος», ο ΔΟΠΠΑΤ και η Λιμενική αρχή Ναυπλίου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργάνωσαν τη δεύτερη Ναυτική Ναυπλιάδα 2017, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017.

 Η «Ναυπλιάδα» αποτελεί έναν θεσμό που κατά το παρελθόν κυριαρχούσε στις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης και σχετίζονται με την τιμή την οποία απονέμει η πόλη στο υγρό στοιχείο και στους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τη θάλασσα και τους πόρους της.
Η κεντρική εκδήλωση, η «Βαρκαρόλα»,  πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Ερασιτεχνικού Συλλόγου Αλιέων Ναυπλίου, των «Τραγουδιστάδων της  Ζακύνθου , του χορευτικού συγκροτήματος των Φίλων του ΠΛΙ.
 Προηγήθηκε η είσοδος της Φιλαρμονικής Ναυπλίου και η ρίψη στεφάνου προς τιμήν του αφανούς ναύτη από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από του προέδρους των Συλλόγων Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ και ΝΑΥΠΛΙΟΣ Θεοδόση Σπαντηδέα και Κωνσταντίνο Κολόκα, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.
Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με την καύση πυροτεχνημάτων που φώτισαν το ουρανό του Ναυπλίου δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.
 
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου