Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ.

 
Πλημμύρισε από κόσμο το Παλαμήδι για την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Πανσέληνο. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα μουσικό ταξίδι που συνάντησε την Ανατολή και την Δύση παρουσίασε το βράδυ της 
Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017. 
Σε περισσότερους από 2000 άτομα στο κάστρο του  Παλαμηδίου στην Αργολική Πρωτεύουσα, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων «Αύγουστος και Μνημεία». Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, ερμήνευσε με το δικό της τρόπο μία επιλογή από τραγούδια που έχει σφραγίσει με την εκφραστικότητά της.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, με εύρος φωνής και ρεπερτορίου, πλαισιώθηκε από τον Ανδρέα Συμβουλόπουλο στο πιάνο, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και τον Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν και χάρισαν μια ανεπανάληπτη βραδιά κάτω από την πανσέληνο που είχε και το ξεχωριστό αστρονομικό ενδιαφέρον καθώς ήταν υπό μερική έκλειψη.
Την μουσική εκδηλωση παρακολούθησε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστη Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ντίνα Αναστασίου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, η Μαίρη Ζηλεμένου Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων UNESCO, ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχου Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟ" Κωνσταντίνος Κολόκας, η Δημοτική συμβουλος Μαρία Ράλλη κα.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου