Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ'' ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ 182641''.

 
Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας κι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αργολίδας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, το Βουλευτικό Ναυπλίου διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου Δημήτρη  Βλαχοπάνου ''Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641''.
Η υπόθεση της ιστορίας αφορά στην τραγική πορεία του Αρτινού Εβραίου Ισαάκ Μιζάν και χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων από τη γενέτειρά τους στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου. Ο Ισαάκ Μιζάν είναι η άγρυπνη συνείδηση που μάχεται και θυσιάζεται ανά τους αιώνες για να μένει ζωντανή πάντα η γλυκύτητα του ανθρώπου και να λάμπει στο πρόσωπό του η ομορφιά της ζωής. Το βιβλίο  παρουσίασε ο Φιλόλογος Γεώργιος Τασσίας.
Χαιρετισμό  απεύθυναν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Ανδριανός , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αργολίδας  Σταύρος Χαρλάς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας  Νικόλαος Μπουμπάρης. Την εκδήλωση συντόνισε η Έφη Ντασκαγιάννη, Φιλόλογος Αγγλικής.  Προβλήθηκαν  βίντεο διάρκειας 8 περίπου λεπτών με αποσπάσματα από συνέντευξη του Ισαάκ Μιζάν και εικόνες από τα στρατόπεδα και την Άρτα.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου