Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου (ΥΝΑ) σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, στο φορτηγό πλοίο CHARLY με σημαία TOGO, που  έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017.

 Ο έλεγχος έγινε στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ναυπλίου. Άνδρες του Λιμενικού και η ομάδα Κ-9 του Λιμεναρχείου Ναυπλίου  έλεγξαν τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου, ενώ ειδικό αυτοκίνητο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου,  με τεχνολογικό εξοπλισμό X-RAY  σκάναρε το φορτίο .Να σημειώσουμε πως το πλοίο μετέφερε από την Τουρκία, για λογαριασμό εταιρείας στην Αργολίδα μάρμαρα. 
Οι άνδρες του Λιμενικού σώματος από το ΥΝΑ, όσο και το τοπικό δυναμικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, το οποίο λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια , καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το λιμάνι του Ναυπλίου πλέον να αποτελεί έναν ασφαλές χώρο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ελλιμενισμού μεγάλων πλοίων. 
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου