Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ο ιστορικός Σύλλογος του Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο PARK, στο Ναύπλιο.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδόσης Σπαντιδέας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου από τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού συλλόγου που φέτος συμπληρώνει τα 72 χρόνια προσφοράς στην πόλη αλλά και όλη την Αργολίδα.
Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο περιφερειακός σύμβυλος Γιάννης Σαρρής, ο πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" Κωνσταντίνος Κολόκας , η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, ο επί πολλά έτη πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μαντάς κ.α.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική και με δώρα που κληρώθηκαν, όπως ένα φλουρί Κωνσταντινάτο, πινάκας ζωγραφικής της Ναυπλιώτισσας Κατερίνας Μπεκιάρη και πολλών άλλων.
Να σημειώσουμε πως φέτος είναι εκλογική χρονιά για τον ιστορικό σύλλογο, όπου στον σύντομο απολογισμό που έκανε ο κ. Σπαντηδέας για το 2017 κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου