Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Υγειαν κ’ ευλογίαν»: Με ελπίδες αλλά και απολογισμό έργου για το 2012 η κοπή πίτας του Συλλόγου Ποντίων Λιβαδειάς και Άσπρων Σπιτιών «Ο Ευκλείδης»

από:  http://orchomenos-press.blogspot.gr/


Το πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό του έργο για το 2012 αποτέλεσε και τον κεντρικό απολογισμό που έκανε για τη χρονιά που πέρασε ο συμπεθέστατος Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λιβαδειάς και Άσπρων Σπιτιών «Ο Ευκλείδης» κ. Τριαντάφυλλος Υφαντίδης, με αφορμή την διοργάνωση της κοπής της πίτας για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου σε γνωστή καφετέρια της Κρυάς στη πόλη της Λιβαδειάς.
Πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ, σύσσωμα τα μέλη και τους φίλους των Ποντίων στο Νομό της Βοιωτίας, ο κ. Υφαντίδης – αφού πρώτα οι εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ευλόγησαν την βασιλόπιτα – έκανε έναν σύντομο απολογισμό έργου για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία και την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσης ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και την υποστήριξη που έχουν δεχθεί απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια από το Επιμελητήριο Βοιωτίας, μεταξύ των χορηγών της πρώτης εκδήλωση του 2013.


Τέλος, ο κ. Υφαντίδης έδωσε το λόγο διαδοχικά στην νέα θεματική Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακή Σύμβουλο Ν. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, στο νέο πρόεδρο του ΔΣ του Δήμου Λεβαδεών κ. Δημήτρη Καλλιαντάση καθώς και τον Πρόεδρο του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.
Ο Σύλλογος των Ποντίων ευχαρίστησε θερμά το ORCHOMENOS PRESS και την «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» για την κάλυψη της εκδήλωσης. 
Τους ανταποδίδουμε την αγάπη και την υποστήριξή τους με την ευχή: «Υγειαν κ’ ευλογίαν»!
Το ημερολόγιο του 2013 μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφείου του ΕΥΚΛΕΙΔΗ στη Λιβαδειά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου