Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

«Κλυταιμνήστρες » στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Την ιλαροτραγωδία – μιούζικαλ  «Κλυταιμνήστρες» της Αλεξίας Πετροπούλου  παρουσίασε  η θεατρική ομάδα ¨Δέκατα¨ στο «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» που διοργανώνει η δημοτική επιχείρηση ΚΕΔΑΜ του Δήμου Αργους- Μυκηνών.

Λίγα λόγια για το έργο:
Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται η κατάσταση που βρίσκεται το παλάτι και οι Μυκηναίοι κατά την επιστροφή του Αγαμέμνονα από την Τροία, η αποκάλυψη της θυσίας της Ιφιγένειας, η εκδίκηση και ο φόνος της Κλυταιμνήστρας προς τον άντρα της, Βασιλιά Αγαμέμνονα. Στο δεύτερο μέρος οι Κλυταιμνήστρες για να σταματήσουν την αιματοχυσία και να μην μείνουν ακέφαλες οι Μυκήνες αποδρούν μέσω Διακτίνησης (Διός ακτίνες) και βρίσκονται κατηγορούμενες σε κάποιες φυλακές της Αμερικής. Το έργο εξελίσσεται σε ένα show –musical με τραγούδι και χορογραφίες αποδεικνύονταςτη «νίκη» του καπιταλισμού και της εικόνας, που είναι και το ζητούμενο του δικαστηρίου της Αμερικής.
Διανομή:
Αλεξία Πετροπούλου, Χριστίνα Σαχτούρη, Μαρία Μπαρούτα, Δέσποινα Παπαχριστοπούλου, Χριστίνα Παχή, Μάνια Σπαθή, Γιώργος Τάτσης, Χριστόφορος Δίκας, Δέσποινα Παπαχριστοπούλου,
Γιώργος Κεμερλής
Το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν.Γκαβούνος, ο βουλευτής Αργολίδος με το Σύριζα Δ.Κοδέλας κα.




















 PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου