Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τελετή Λήξη Μαθημάτων στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λευκακίων του Δήμου Ναυπλιέων.


Ενσωματωμένη εικόνα 6

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2013 - 2014 διοργανώθηκε στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας που βρίσκετε στο χωρίο Λευκάκια του δήμου Ναυπλιέων. Φέτος η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία του Θ.Αντωνιάδη και στη συνέχεια ο Ιερέας πατέρας Διονύσης  Ταμπάκης ερμήνευσε με την Λίρα του και την συνοδεία μπουζουκιού Ποντιακά τραγούδια.
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση Προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, αφιέρωμα στους καθηγητές του σχολείου και χορογραφία από τους μαθητές, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ από τους γονείς. Στην πολύ όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμούς ο Ιερέας π. Ανδρέας  Γκουριώτης, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ.Κωστούρος,  ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Γαληνός, ο διευθυντής του σχολείου.  Παραβρέθηκε ακόμα  ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος  Λευκακίων κ. Δρίτσας, ο χοράρχης Κ. Ρούτουλας κα.
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ενσωματωμένη εικόνα 3
Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 13

PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου