Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, φωτο.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

εύχεται στους  μικρούς/ρες μαθητές/τριες στους Εκπαιδευτικούς και τους γονεις τους
Καλή Χρονιά.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

Σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα ο αγιασμός του βρεφονηπιακού Σταθμού Δον Πινέλο, παρουσία των εκπαιδευτικών του σταθμού, Έλενας και Ιωάννας Ιωαννίδη  ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Την τελετή του αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού της Παναγίας στην Άρια Ναυπλίου π. Κωνσταντίνος. Τα μικρα παιδιά χάρηκαν την πρώτη μέρα στο σχολείο τους, που είχε πολύ παιχνίδι, χορό, αλλά και πολλά γλυκίσματα για μια γλυκιά σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

"Ο Παιδικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Δον Πινελο, είναι ένας σύγχρονος χώρος αγωγής για τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας και αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, αλλά και προθάλαμο κοινωνικοποίησης των παιδιών και της εισαγωγής τους στη μάθηση και τη γνώση. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά και δύναμη στους γονείς", τόνισε η Έλενα Ιωαννίδη.

Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου