Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ
Χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση, λόγω βροχής, των μαθητών πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25 Μαρτίου στην πόλη του Άργους. Το πρωί στο ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη παρουσία του εκπρόσωπου της Κυβερνήσεως Υπουργού Δικαιοσύνης Γιάννη Πανούση τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο που βρίσκεται εξωτερικά του ναού. Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από τον κ. Πανούση, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Β.Σιδέρη, μαθητικά τμήματα, και εκπρόσωπους των στρατιωτικών αρχών.
Στην συνέχεια οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στο παλιό Δημαρχειο της πόλης όπου ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος προσέφερε αναμνηστικά στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Πανούση. Ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τους ζωγραφικούς πίνακες της έκθεσης που φιλοξενείται στο κτίριο με τίτλο "Μορφές του 1821" της ζωγράφου και αντιπροέδρου της ΚΕΔΑΜ, Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου.
Ενσωματωμένη εικόνα 6
Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 15

 STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου