Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.


 Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά. 
STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ
Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) στην Πυργέλα Άργους, καθώς μαθητές του τμήματος Μαγειρικής της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ, μαγείρεψαν για αυτούς ένα πλήρες γευμα στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Δομών.

 Οι μαθητές των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή και καταχάρηκαν την εμπειρία και την συνεργασία στην παρασκευή του γεύματος, που περιελάμβανε παστίτσιο και σαλάτα,.
 Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 3


Στην σχολή των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ υπάρχει ανάλογο τμήμα, που δεν ειναι όμως στελεχωμένο με διδακτικό προσωπικό.

Τους μαθητές του Ο.Α.Ε.Δ. συνόδευε ο Προϊστάμενος του τμήματος μαγειρικής της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Νίκος Λέκκας, ενώ για την εμπειρία των παιδιών των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας ο Διευθυντής Σάκης Ταραντίλης τόνισε την μεγάλη σημασία του εγχειρήματος για τους μαθητές και των δύο δομών.
 Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια της ΕΠΑ. Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Αργολίδας να εμπλέκεται κοινωνικά με τις τοπικές δομές και να αναπτύσσουν οι μαθητές τα αισθήματα φιλίας, συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Ενσωματωμένη εικόνα 6
Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 9
 STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου