Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Με μεγάλη συμμετοχή ο τερματισμός του 11ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε  ο 11ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος σήμερα Κυριακή 8 Μαϊου 2016 με τα αγωνίσματα του Ημιμαραθωνίου 21 χλμ., του αγώνα δρόμου 5.5 χλμ. και του παιδικού αγώνα δρόμου 1 χλμ.
Νικητές  ανακηρύχθηκαν για τον Ημιμαραθώνιο οι 3 πρώτοι/ες της γενικής κατάταξης, οι οποίοι πήραν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ σε όλους όσοι τερμάτισαν δόθηκε μετάλλιο.
Τις απονομές έκαναν ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Αργους - Μυκηνών κ. Ιωάνης Νότης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Δημήτρης Καρυάμης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος κ.α.
Συνδιοργανωτές των τριών αγώνων ήταν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Αργους - Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας», μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού, Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν.
Στον αγώνα πήρε μέρος και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Δελής. 
Στον αγώνα παρέχονταν Live Results σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο διαδίκτυο, αποστολή email σε όλους τους συμμετέχοντες για το αποτέλεσμά τους. Στον τερματισμό υπήρχε Led Wall για προβολή πλάνων του αγώνα.
Κατά τη διάρκεια των απονομών εγίνε κλήρωση ενός ποδηλάτου σύμφωνα με τα νούμερα των αθλητών/αθλητριών και των δύο αγώνων, όπως επίσης και κλήρωση για τρεις ολοκληρωμένες αναλύσεις σύστασης σώματος (λιπομέτρηση, εκτίμηση μεταβολισμού κλπ.), μία για έναν τυχερό από κάθε αγώνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου