Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

28 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ H ΧΟΡΩΔΙΑ YALE ALUMNICHORUS ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ACADEMICA ΑΘΗΝΩΝ.

Η χορωδία YALE AlumniChorus και η Ορχήστρα Academica Αθηνών στο λιμάνι του Ναυπλίου στα πλαίσια του 28 Φεστιβάλ της πόλης,
 Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. 
 Πιστός στην υπόσχεσή του ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει την διαρκή αναβάθμιση του Φεστιβάλ Ναυπλίου. Φτάνοντας στην 28η χρονιά του, το Φεστιβάλ Ναυπλίου, βραβευμένο από την Ένωση Μουσικών Κριτικών Ελλάδας, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μια επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πιανίστας Γιάννης Βακαρέλης, έχουν συμβάλει σε ένα πανόραμα εκδηλώσεων στα πιο όμορφα σημεία της πόλης: στο Βουλευτικό, την πρώτη βουλή της Ελλάδας, την πλατεία Αγίου Γεωργίου μπροστά από την ομώνυμη εκκλησία, την πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα και το λιμάνι της πόλης.

Η χορωδία YALE AlumniChorus και η Ορχήστρα Academica Αθηνών υπό τηνδιεύθυνση του JeffreyDouma, παρουσίασαν παραδοσιακά Αμερικανικά τραγούδια, Spirituals, MarshallBartholomew (1885 – 1978) ‘NeaththeElms (ύμνοςτουπανεπιστημίουYale), JeffreyDoumaRaiseYourVoicesHer, ChristopherTheofanidis (1967)RainbowBody και TheHereandNow.
 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου