Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Με τα "Μουσικά Παλαμήδεια" έληξαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ναυπλίου.

Με τα "Μουσικά Παλαμήδεια" έληξαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ναυπλίου (βίντεο)
Με τα "Μουσικά Παλαμήδεια" το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 197η επέτειο της κατάληψης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Στάικο Σταϊκόπουλο και τα παλικάρια του.


Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργάνωσαν μουσική την εορταστική εκδήλωση “ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΑ” με αφορμή την τοπική εορτή του Δήμου Ναυπλιέων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε βυζαντινούς ύμνους του Αγίου Αναστασίου Πολιούχου Ναυπλίου και του Αγίου Ανδρέου, άσματα δημώδη, παραδοσιακά, έντεχνα, για τ’ Ανάπλι, το Παλαμήδι, την Ακροναυπλία καθώς και άλλα ανθολογημένα τραγούδια από διάφορες περιοχές του ελληνισμού με το μουσικό σχήμα Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.
 Την εκδηλωση παρακολούθησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, η Δημοτική Σύμβουλος Νάντια Αναστασίου και πολύς κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου