Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Στο Ναύπλιο το κρουαζιερόπλοιο "Le Bougainville".

Στο Ναύπλιο το κρουαζιερόπλοιο "Le Bougainville"
Ενα από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, το "Le Bougainville", με σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά: Wallis et Futuna) , κατέπλευσε σήμερα το πρωί αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.
Το κρουαζιερόπλοιο-megayacht, που ανήκει στην εταιρία Ponant Cruises, ήρθε προερχόμενο από τον Πειραιά.
Έχει μήκος 128 μέτρα, χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος και ανήκει στην γαλλικών συμφερόντων εταιρεία Ponant, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει πάνω από 170 αφίξεις στην Ελλάδα το 2019.
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο "Le Bougainville" κατασκευάστηκε το 2019 με το πλοίο ως σκαρί να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί λίγο πριν το τέλος του 2018 μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο για την αποπεράτωσή του
Με το συγκεκριμένο σκάφος οι παροχές προς τους ταξιδιώτες βρίσκονται πολύ πάνω από τα συνήθη στανταρντς και για τον λόγο αυτό οι κρουαζιέρες χαρακτηρίζονται ως κρουαζιέρες των κροίσων. Σήμερα, οι επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου κατευθύνθηκαν από το πρωί στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου