Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Παζάρι μέσα στο Παζάρι: Η «Εβδομάδα Καταναλωτή στον Δήμο Ορχομενού Βοιωτίας» ξεκίνησε!

 
7ήμερο του Καταναλωτή παράλληλα με την Εμποροπανήγυρη διοργανώνει η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού από σήμερα έως και τις 25 Οκτωβρίου στην Πλατεία του Ευαγγελιστή Λουκά με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού.

Ένα παζάρι, ουσιαστικά μέσα στο παζάρι με τους επαγγελματίες της πόλης μας, γεμάτος προσφορές αλλά και νέες προτάσεις για το σπίτι σας.
 Την βραδιά πλαισίωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Τμήματος Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου και ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού. 
Η οικοδέσποινα Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού κα Κική Στεφοπούλου  ευχαρίστησε τον παριστάμενο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Γιώργο Μουλκιώτη για τη βοήθειά του καθώς και το Επιμελητήριο Βοιωτίας που στήριξε επίσης το 1ο Επταήμερο του Καταναλωτή στην πόλη μας, παράλληλα με την Εμποροπανήγυρη. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Τεχνικό Γραφείο 34 των Β. Καράλα και Α. Θεοδωρακάκου για τη μελέτη και επίβλεψη της έκθεσης, την κα Σώτη Βαγενά για τον σχεδιασμό του λογοτύπου και της καμπάνιας και φυσικά τα ΜΜΕ που πρόβαλαν και προβάλλουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας το εμπορικό γεγονός. Στα εγκαίνια απόψε, την πρωτοβουλία των εμπόρων χαιρέτησε και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ξηρογιάννης όπως και ο κ. Γιώργος Μουλκιώτης, ενώ παρόντες ήταν ακόμη πολλά δημόσια πρόσωπα από την α` και β` βαθμό της Αυτοδιοίκησης, όπως η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά και οι Περιφερεοιακοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Ζιώγας και Γιώργος Παπαργύρης, ο τέως Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Υπερήφανος,  εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, μέλη της Ε.Ε.Β.Ο. κ.α.

Το 7ήμερο καταναλωτή είναι η πρώτη φορά του γίνεται φέτος και ευχόμαστε του χρόνου να διοργανωθεί ακόμη καλύτερα!
για να δείτε πολλές φωτογραφίες Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου