Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ HELMEPA ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στο Ναύπλιο, υπό την αιγίδα του ο Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2013, ενημερωτική Εκστρατεία για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η HELMEPA σε 12 πόλεις της Ελλάδας με την υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF).
Η έναρξη έγινε σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Park με την Ημερίδα «Απορρίμματα σε θάλασσες και ακτές: ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους», με την παρουσία του Δημάρχου και του Λιμενάρχη Ναυπλίου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος εγκαινίασε την Έκθεση με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», η οποία θα φιλοξενείται στο κτήριο «Βουλευτικό» μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.
Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής, με δαπάνες της Εκστρατείας. 
Για το κοινό, η Έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά 17:30 – 19:30, και τα Σαββατοκύριακα 10:00 – 13:00 και 17:30 – 19:30.
Στο πλαίσιο της Εκστρατείας προγραμματίζονται και άλλες ενημερωτικές δράσεις σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση της περιβαλλοντικής επιμόρφωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

















PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου