Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Περιβαλλοντική Δράση στο Ναύπλιο στα πλαίσια των Εορτών του Πάσχα, πολλές φωτογραφίες.

Ενσωματωμένη εικόνα 7
Μικροί και μεγάλοι εθελοντές φυτεύουν λουλούδια στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο, Πέμπτη 10 Απριλίου 2014.  Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια  της περιβαλλοντικής δράσης  του Δήμου Ναυπλιέων και αφορά  τον καλλωπισμό των παρτεριών του Δήμου Ναυπλιέων εν όψη των εορτών του Πάσχα. Στην περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν παιδιά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος που τόνισε την μεγάλη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από μικρή ηλικία και εξήρε την συμβολή των παιδιών που συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του Δήμου, ενώ αναφέρθηκε στον καλλωπισμό με την φύτευση πολύχρωμων λουλουδιών και το στολισμό της πόλης εν όψη των εορτών του Πάσχα. 
 Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 12
STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου