Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ανοιξιάτικες εξορμήσεις για τα "Δον Πινελάκια" στο Ναύπλιο πολλές φωτογραφίες!

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
   Με εκδρομή και περίπατο στη φύση, στον Εξώστη της Άριας, ξεκίνησαν οι ανοιξιάτικες εξορμήσεις των μικρών μαθητών του βρεφικού παιδικού σταθμού Δον Πινέλο.

Τα μικρά παιδιά συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη ήρθαν σε άμεση επαφή με την φύση που ξεκίνησε την αναγέννηση της βάφοντας με πολύχρωμα λουλούδια την Αργολική γη.

Οι μικροί μαθητές μάζεψαν αγριολούλουδα από τους αγρούς για το φυτολόγιο του σχολείου τους, είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τις εποχές του χρόνου και ιδιαίτερα την άνοιξη, αλλά και να κάνουν και πικ νικ στην εξοχή.


Με τέτοιες δραστηριότητες δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την φύση που τόσο την έχουν ανάγκη, ζώντας στις πόλεις μακριά από τον καθαρό αέρα και το φυσικό τοπίο.

Τα "Δον Πινελάκια"  συνέχισαν την εξόρμηση τους, αυτή την φορά με τα ποδήλατα τους και πήγαν στον πολυχώρο του Φουγάρου.

Εκεί σε συνδυασμό πάντα με παιχνίδι και με υλικά του σχολείου τους κατασκεύασαν πολύχρωμα Πασχαλινά καλαθάκια. 

Η Ανοιξιάτικη εξόρμηση τους τελείωσε μετά και το εξαντλητικό παιχνίδι τους με ένα πλούσιο γεύμα που το απόλαυσαν με μεγάλη όρεξη! 

Ενσωματωμένη εικόνα 25Ενσωματωμένη εικόνα 22Ενσωματωμένη εικόνα 26Ενσωματωμένη εικόνα 23Ενσωματωμένη εικόνα 24Ενσωματωμένη εικόνα 21Ενσωματωμένη εικόνα 20Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου