Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Το Δ.Σ του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες του νομού Αργολίδας διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Γιορτή της Μητέρας στο κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου Λάλουκα.

Στην εκδήλωση έγιναν χαιρετισμοί από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανό, τον Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Κοδέλα, την πρόεδρο του Συλλόγου Αναστασία Παπαγεωργοπούλου.


Στην συνέχεια έγιναν ομιλίες από την εκπαιδευτικό Μαρία Λυκομήτρου Μητσιάνη με θέμα" Η αγωγή και διαπαιδαγώγηση της μητέρας προς τα παιδιά" και από την ψυχολόγο Εμμανουέλα Κούρου με θέμα "Η μητέρα, ένας ήρωας ανάμεσα μας"

Στην συγκινητική εκδήλωση έγιναν απαγγελίες ποιημάτων από τα παιδιά του Συλλόγου, ενώ η εθελόντρια του Συλλόγου Πηνελόπη Μερμίγκη  απάγγειλε ποίημα με τίτλο "Ένα γράμμα για το παιδί μου".

Στη εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος ανάμεσα τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Μπόλλας, Γ.Νώτης και Μ.Ράλλη, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Α. Παπαγεωργοπούλου έκανε εκτενη αναφορά και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λαλουκα Γιώργο Πίκη για την συνεργασία του και την αμέριστη βοήθεια του.

Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 6

PHOTO STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου