Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

H 9η Μαΐου, Ημέρα λήξης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, Καθιερώθηκε ως Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού στο Ναύπλιο.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  Στο πλαίσιο του εορτασμού οργανώθηκαν εκδηλώσεις με περιεχόμενο την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του ελληνικού λαού, εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων. Στη διάρκεια του φετινού εορτασμού, έγινε δοξολογία στο Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Σουλάνδρο και με την παρουσία της περιφερειακής συμβούλου Γ.Λαπαθιώτη, του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου Π.Μπούκουρη, του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ κ. Βαβούλη ,στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας. Στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρωό της πόλης. 

Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου