Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

«Η Αγάπη Θέλει Δύο» Συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη και την Έλλη Πασπαλά στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, πολλές φωτογραφίες.

 
Μετά από μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Αμερική, ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό, με θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. «Η αγάπη θέλει δύο» και με την Έλλη Πασπαλά συνοδοιπόρο στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα μας θυμίσουν μελωδίες και λόγια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.
Φέτος ο ελληνικός κινηματογράφος γιορτάζει τα 100 του χρόνια («Η Γκόλφω», η πρώτη μεγάλου μήκους -βουβή- ελληνική ταινία γυρίστηκε το 1914) και οι δύο ερμηνευτές θα μας ταξιδέψουν στις σημαντικότερες μουσικές στιγμές του.

Αγαπημένες μελωδίες μεγάλων συνθετών που επένδυσαν μουσικά ταινίες όπως οι: «Φαίδρα», «Μανταλένα», «Τα κόκκινα φανάρια», «Στέλλα», κ.ά., ταινίες που αποτέλεσαν ορόσημα και σφράγισαν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους η Μελίνα, η Ρένα, η Αλίκη, η Τζένη, ο Χορν, ο Παπαμιχαήλ. Τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς στο σύγχρονο κινηματογραφικό μας πολιτισμό και ξυπνούν συναισθήματα και αναμνήσεις από μια εποχή υπέροχα ξεχωριστή.
Ο λυρισμός και το πάθος του Μάριου Φραγκούλη και της Έλλης Πασπαλά στη μοναδική αυτή συνεργασία, πλαισιώνονται από πέντε καταξιωμένους σολίστες μουσικούς ενώ οι ευφυείς ενορχηστρώσεις είναι του David Lynch. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του  ομίλου  UNESCO Άργολίδας και του δήμου Άργους Μυκηνών. Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ¨Φλόγα¨. Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός ΠΕΚΑ Ιωάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός, ο Γενικός  γραμματέας της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα Sergey Konovalov, η εκπρόσωπος της UNESCO Μαίρη Μαρούλη –Ζηλεμένου, ο  Γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Ελλάδα Ιsmail Sefa Yuccer , ο βουλευτής Αργολίδος με το Σύριζα Δ.Κοδέλας, ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ  Γιλντιρίμ (MURAT YILTIRIM), γνωστός σε όλους ως Σαββἀς από τη σειρά «Έρωτα και Τιμωρία», η διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντά κα.



PHOTO STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου