Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Ναύπλιο: Tο κρουαζιερόπλοιο Louis Auraμε Κυπρίους τουρίστες.


Σήμερα ανοιχτά του Ναυπλίου κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο Louis Aura της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Louis Cruises.  Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 895 επιβάτες και 315 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στο Ναύπλιο σήμερα το πρωί προερχόμενο από την Λεμεσό της Κύπρου και μετά από στάση στην Σούδα της Κρήτη.
Πρόκειται για την πρώτη άφιξη της εταιρείας διαχείρισης Louis Cruises στο Ναύπλιο, γεγονός που επιβεβαιώνει την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση νέων εταιρειών κρουαζιέρας για το Ναύπλιο.
Το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των κλασσικών κρουαζιερόπλοιων, είχε ναυπηγηθεί για λογαριασμό της Norwegian Cruise Line και από το 2005 μέχρι σήμερα το διαχειρίζεται η εταιρεία Louis Cruises. Έχει ανακαινισθεί προσφάτως και προσφέρει κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο τους καλοκαιρινούς μήνες που απευθύνονται κυρίως στην αγορά της Κύπρου. Εντύπωση προκάλεσε στους περαστικούς η υποδοχή στο λιμάνι του Ναυπλίου όπου ένας αρχαίος Έλληνας περίμενε  τους επιβάτες του πλοίου για μια αναμνηστική φωτογραφία με φόντο το Μπούρτζι.PHOTO STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου