Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Έντονα ήταν τα καιρικά φαινόμενα σήμερα σε όλη την Αργολίδα με έντονη βροχόπτωση κατά τόπους ,αλλά και δυνατούς ανέμους, 
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.
Η παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο από τη δυνατή βροχή και τα νερά που έρχονταν από το βουνό,  κοκκίνισε δημιουργώντας μία άλλη όψη.


Ύφεση θα παρουσιάσει η κακοκαιρία στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο, καθώς τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά πάνω από το Αιγαίο, ενώ η επικράτηση κατά τόπους θυελλωδών βοριάδων, θα γίνει η αιτία η θερμοκρασία να σημειώσει αισθητή πτώση, αρχικά στα ηπειρωτικά και την Κυριακή και στα νησιά του Αιγαίου. Πιο αναλυτικά:
Το Σάββατο 24/10 στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας δεν αναμένονται φαινόμενα, με εξαίρεση στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο και Κεντρικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Ανατολικό Κρητικό, τις Ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις.

Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση και δε θα ξεπεράσουν στα ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 24 βαθμούς.
Την Κυριακή 25/10 ο καιρός, με εξαίρεση την Κρήτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι βελτιωμένος χωρίς βροχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους σε όλο το Αιγαίο με μέγιστη ένταση τα 7 και κατά τόπους τα 8 μπ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση κυρίως στα νησιά του Αιγαίου.
STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου