Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Wind και ιστιοπλοϊκά στο Ναύπλιο.

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει σήμερα το Λιμάνι του Ναυπλίου καθώς λάντζες από το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind αποβιβάζουν επιβάτες, ενώ αναχωρούν και τα 40 περίπου ιστιοπλοϊκά που συμμετέχουν στο 6ο catamaran international regata. 

Σήμερα αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκετε  το πολυτελές Silver Wind της SilverSea Cruises. Κατασκευάστηκε το 1995 στην Ιταλία σε 2 ναυπηγεία. Το κύτος στα ναυπηγεία Fransisco Visentini και το υπολοιπο στα T.Marrioti. Είναι νηολογημένο στο λιμανι Nassau στις Μπαχάμες. Μάλιστα και το αδερφό πλοίο Silver Cloud που είχε κατασκευαστεί 1 χρόνο νωρίτερα έχει απισκεφθει πολλές φορές το Ναύπλιο
 Το πλοίο μεταφέρει 300 επιβάτες και έχει 290 άτομα πλήρωμα (Σχεδόν η αναλογία επιβατών-πληρώματος ειναι 1 προς 1 ,κάτι που δείχνει πόσο πολυτελές ειναι!)
Όλα τα δωμάτια του πλοίου είναι πολυτελείς σουίτες .Συγκεκριμένα οι σουίτες είναι 148. Μια ιδέα από αυτές μπορείτε να πάρετε μπαίνοντας εδώ . Όσον άφορα τις τιμές ..είναι ολίγον έως αρκετά απλησίαστες.. Στην καλύτερη περίπτωση μια ολιγοήμερη κρουαζιέρα κοστίζει γύρω στα 10.000 ευρώ.
STUDIO B&G 
Τα ιστιοπλοϊκά τώρα που από χθες βρίσκονταν στο Ναύπλιο συμμετέχοντας στο 6ο catamaran international regata αναχώρησαν με προορισμό τις Σπέτσες και την Ύδρα με τελικό προορισμό τον Πειραιά όπου θα γίνει και ο τερματισμός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου