Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ.


Δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος  Αργολίδας (ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α.) στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του κτηρίου, ενώ είχαν συνάντηση με το Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλο.

Οι κτηνοτρόφοι αντιδρούν στα φορολογικά μέτρα που έρχονται μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου. Πιστοί στις «υποσχέσεις» τους ότι από τον Οκτώβριο θα βγουν ξανά στους δρόμους οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται στην Λακωνία όπου την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Λακωνίας καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Σπάρτης στις 10:00 π.μ.. 
Επίσης στη Νίκαια της Λάρισας στις 11/10 θα αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεων που θα προχωρήσουν αγρότες μετά από κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής. Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο το αμέσως επόμενο διάστημα δήλωσαν και οι κτηνοτρόφοι μέλη της ΠΕΚ. Σχετικά με τους σχεδιασμούς των κτηνοτρόφων ο Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Σύλλογου  Αργολίδας Ν. Αγγέλου τόνισε: "είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Δεν είναι δυνατών να επιτρέψουμε να "περάσουν" αυτά τα φορολογικά μέτρα αφού θα σημάνουν το τέλος του πρωτογενούς τομέα".
STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου