Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Συναυλία αφιέρωμα στον Θεοδωράκη και τον Χατζηδάκη στο Ναύπλιο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης βιβλίου, χθες Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 22:00, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στους ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με τον Πασχάλη Τόνιο και τους συνεργάτες του, στον αύλειο χώρο του Λυκείου στο Ναύπλιο.
Η συναυλία που συγκέντρωσε πολύ κόσμο ήταν αφιερωμένη στους σπουδαίους συνθέτες Μίκη Θεωδοράκη και Μάνο Χατζηδάκη και διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στα πλαίσια της έκθεσης βιβλίου που λειτουργει αυτες τις μερες στο Ναύπλιο.
Η Έκθεση λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19.30 μέχρι τις 24.00 και όπως κάθε χρόνο φέρνει τον κόσμο του Ναυπλίου κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.
Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα, καθώς και ο σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αργολίδας, το περίπτερο του οποίου αξίζει να επισκεφθείτε . Κατά τη διάρκειά της, η πλατεία Ωνάση γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από την ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου και του Νομού.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την δωρεάν διανομή βιβλίων σε πολύτεκνες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου