Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πρώτη προπόνηση για τον Πανναυπλιακό.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

 Σήμερα το απόγευμα έγινε η έναρξη της προετοιμασίας του Πανναυπλιακού ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μητροσύλης βλέπει το ρόστερ να γεμίζει καθώς οι κινήσεις για τη συγκρότηση του βασικού κορμού έχουν ολοκληρωθεί και διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι φέτος ο σύλλογος της πόλης θα παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικός σε μια πολύ δύσκολη, ομολογουμένως, περίοδο.


Κι ενώ τα βασικά κενά έχουν ήδη καλυφθεί, απομένουν πλέον 1-2 κινήσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που ‘θα κάνουν τη διαφορά’ και θα αποτελέσουν ‘κράχτη’ για τον κόσμο.Ο στόχος βέβαια και η ευχή των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο ‘κράχτης’ να είναι η ίδια η ομάδα και τα όσα αυτή αντιπροσωπεύει για την πόλη μας και εμάς τους ίδιους ως Ναυπλιώτες.
Στα υπόλοιπα, με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και η συγκρότηση της Ακαδημίας του Πανναυπλιακού, η οποία, όπως έχει τονιστεί πολλάκις, αποτελεί και το μεγάλο φετινό στοίχημα.
Στυλοβάτης της άμυνας, σταθερός, δυνατός και παθιασμένος, ο Σάκης Γκολέμης δεν είναι τυχαία αρχηγός του Πανναυπλιακού. Συνεπής και αφοσιωμένος στην ομάδα, δέθηκε από την πρώτη στιγμή με τον κόσμο και ενίοτε έγινε … ένα με αυτόν.Είναι λοιπόν ο καταλληλότερος για να μας πει λίγα λόγια ενόψει της νέας χρονιάς που αρχίζει τη Δευτέρα με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ερώτηση: Στη Γενική Συνέλευση μετά την ήττα – σοκ από το Πορτοχέλι, ήσουν αυτός που ανέβηκε στο βήμα και δήλωσε ‘εμείς θα ανέβουμε, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι’. Δυο μήνες μετά, κάνατε την υπόσχεση αυτή πράξη, με εσένα να δείχνεις και πάλι τον δρόμο, ανοίγοντας το σκορ. Τι ήταν αυτό που σου έμεινε τελικά από την περσινή χρονιά;

Θα έλεγα ότι μου έμεινε μια γλυκιά γεύση γιατί καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν η παραμονή και ταυτόχρονα η άνοδος στην Γ’ εθνική. Επίσης, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου, έχουμε έντονο είναι το συναίσθημα της δικαίωσης, αφού παρά τις πολλές δυσκολίες που συναντήσαμε τα καταφέραμε με πανηγυρικό τρόπο και δικαιώσαμε όλους αυτούς που μας πίστευαν.

Ερώτηση: Μένοντας σε εκείνο το παιχνίδι, μετά το τέλος του, ανέβηκες στα κάγκελα και πανηγύρισες μαζί με τον κόσμο. Ήταν απλά ένα ξέσπασμα της στιγμής ή μια κίνηση που συμβόλιζε το δέσιμο ομάδας – φιλάθλων;

Ήταν και τα δύο: Από τη μια στιγμιαίο ξέσπασμα στο οποίο βγήκε η πίεση και το άγχος όλης της χρονιάς αλλά και του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν ήταν όμως σίγουρα τυχαίο το γεγονός ότι πανηγύρισα στα κάγκελα μπροστά στους φανατικούς φιλάθλους μας, οι οποίοι βρέθηκαν σε όλα τα παιχνίδια κοντά μας, ανεξάρτητα από αποτελέσματα.
Ερώτηση: Παρότι είσαι μόλις 26 ετών, θεωρείσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η μορφή του πρωταθλήματος που θα παρακολουθήσουμε φέτος;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι καλύτερο πρωτάθλημα από το περσινό με πιο δυνατές ομάδες και τελείως διαφορετικές απαιτήσεις.

Ερώτηση: Τι έχει αλλάξει από πέρσι και τι μπορούν να περιμένουν φέτος οι φίλαθλοι από εσάς;

Η ομάδα έχει κάνει κάποιες καλές κινήσεις οι οποίες πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στις αυξημένες – όπως είπα και παραπάνω – απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Εκτιμώ ότι και φέτος τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας μας θα είναι η μαχητικότητα, η δύναμη και η κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι. Τα στοιχεία δηλαδή που μας έφεραν μέχρι εδώ. Θα ήμαστε και φέτος μια παρέα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ζητάμε από τους φιλάθλους της περιοχής επιτέλους να έρθουν κοντά στην ομάδα και στο τέλος να πανηγυρίσουμε και πάλι όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου