Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Μαθητική Παρέλαση στο Άργος, πολλές φωτογραφίες!

Ενσωματωμένη εικόνα 1


 Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Στο Άργος καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος του κόσμου η μαθητική παρέλαση των σχολείων της πόλης. Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανού, του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Β. Σιδέρη των δημοτικών συμβούλων και μελών συλλόγων αποστράτων, τα μαθητικά τμήματα και οι πολιτιστικοί σύλλογοι τίμησαν την εθνική επέτειο.

Νωρίτερα έγινε δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Πέτρου από τον πρόεδρο του ΙΣΚΕ π. Γεώργιο Σελλή, στην συνέχεια  έγιναν οι καταθέσεις στεφάνων στο ηρώο της πόλης από την πολίτικη και στρατιωτική ηγεσία, μαθητές και συλλόγους.

Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 24Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 23Ενσωματωμένη εικόνα 22Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 20Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 21

PHOTO STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου