Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

EΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων  η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, διοργάνωσαν εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος.
Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Η έναρξη των εκδηλώσεων  πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος. Τον αγιασμό της έκθεσης τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος .Στον προαύλιο χώρο των στρατώνων λειτουργεί και έκθεση με αμάξια και ποδήλατα εποχής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι σταρτιωτικές αρχές του Νομού, ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γ.Σελλής, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών Θ.Οικονόμου, δημοτικοί σύμβουλοι Ιερείς κα. 

Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν:

           Έκθεση Τροχαίας στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος και ξενάγηση σε αυτή.
           Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου.
           Προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων.
           Ειδικές ομιλίες  και προβολές  για μαθητές.
           Διανομή ενημερωτικών εντύπων κ.λ.π.

Η  Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00’ έως 14.00’) αλλά και το απόγευμα (18.00’ έως 20.00’).

Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 17


 STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου