Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Μία ψαρόβαρκα στην παραλία της  Καραθώνας στο Ναύπλιο ψαρεύει κάτω από έντονη συννεφιά, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014.
STUDIO B&G
 


 Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 10-12-2014
Στη Βόρεια Ελλάδα βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και από τα νότια θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 18 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες, και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα βρέξει, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Τοπικές βροχές που τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου